IMG_0106

Doğuş Suni Deri ve Kösele

Doğuş  Suni Deri Kösele Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ayakkabılık, Terliklik, Çantalık, Giyimlik, Döşemelik, Aksesuar ve çeşitli alanlarda kullanılan PU; PVC kaplama, kuagüle ve suni kösele (neolit) ürünler üretmektedir.

1958 yılındaki kuruluşundan bu yana sürekli yeniliği ve değişimi ana prensip edinen firmamız, iç ve dış pazardaki iş ortaklarına sürekli ve sürdürülebilir destek vermektedir.

DOĞUŞ SUNİ DERİ VE KÖSELE

Ürünlerimiz, kullanım alanları ve uygulamalar.

Doğuş Suni Deri’de, müşteriye sunulan numune kartelasında, mevcut ürünlerin beğenilen ve sipariş alınan haliyle ve söz verilen zamanda teslim edilmesi temel prensibimizdir.

armchair

Suni Deri:

Ayakkabılık ve Çantalık, Ajanda ve Etiketlik, Döşemelik, Giyimlik, İç Mekan, Marine

pattern

Koagüle

leather

Suni Kösele:

Neolit, Ökçe, Pençe

world

Uluslararası
Standart

Deri, İhracatta da Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu, Afrika, Rusya ve Türk Cumhuriyetlerine dek uzanan bir coğrafyada, 25’e yakın ülkeye kendi ürünlerini satar duruma gelmiştir.

Yüksek Kalite
Malzemeler

Kalite Yönetim Sistemi gereklerine uygun olarak çalışmak ve Sistemimizin etkinliğini sürekli iyileştirmek ve İç piyasada çalıştığı tüm sektörlerde öncü bir rol almayı ilke edinmiştir.

Suni Deri ve Kösele

Doğuş  Suni Deri Kösele Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ayakkabılık, Terliklik, Çantalık, Giyimlik, Döşemelik, Aksesuar ve çeşitleri.